Kapper open op zondag

Jet Setters, de kapper die open is op zondag

Bij Jet Setters geloven wij in de tijd nemen voor je haar. Wij gaan graag even met je zitten om te overleggen wat voor kapsel je het liefst zou willen en hoe wij je daar het beste bij kunnen helpen. Op basis van jouw wensen en onze ervaring gaan we vervolgens aan de slag. Naar de kapper gaan betekent bij ons meer dan een snelle knipbeurt. Wij zorgen voor ontspanning, verzorging, wellness en uitstekend advies, zodat je thuis ook het beste kunt doen voor je haar. We nemen graag de tijd voor je. Daarom zijn we als kapper open op zondag. Je kunt bij ons zes dagen per week terecht in Amersfoort Centrum; alleen op maandag zijn we dicht. Op deze manier kun je je haar ook op je vrije dag bij ons een welverdiende verzorging geven.

 

Speciaal voor jou is deze kapper open op zondag

Voor onze klanten gaan wij graag een stapje verder. De ongedwongen sfeer in onze salon, de open haard, en zelfs Meneer Pip Jansen als vast onderdeel van ons team, dragen allemaal bij aan de ontspanning en onthaasting die je bij ons kunt verwachten. Voor een perfect zondags wellness-moment ben je bij ons dus aan het juiste adres! Wil je elke zondag wel zo in de watten worden gelegd? Je mag natuurlijk elke zondag bij ons langskomen, maar we kunnen je ook deskundig advies geven, zodat je ook thuis je haar zelf in de watten kunt leggen. Dankzij de kwaliteitsproducten die wij gebruiken en ons advies op maat, helpen we je om je haar er altijd glanzend en gezond uit te laten zien. Kom regelmatig langs bij Jet Setters, en je haar ziet er altijd op z’n best uit.

 Kom snel nog eens langs voor extra korting!

Wij doen graag wat extra’s voor onze trouwe klanten. Daarom kun je bij ons korting krijgen wanneer je vaker langskomt. Boek je binnen 6 weken een nieuwe afspraak? Dan krijg je 5% korting. Mis je ons na 3 weken al? Dan krijg je maar liefst 30% korting bij je nieuwe afspraak! Een afspraak maken kan bovendien heel gemakkelijk in onze online agenda. Plan jezelf in, kies je hair stylist, en wij zorgen dat de koffie klaarstaat. Heb je al een idee voor een nieuw kapsel? Wij zijn heel benieuwd! Heb je nog wat inspiratie nodig? Geen probleem: wij staan je graag bij met tips, trends en een kopje thee. Ook op zondag. Aarzel dus niet en maak snel een afspraak!

 

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!