Hair stylist

Jet Setters is jouw persoonlijke hairstylist

Ben je al naar verschillende kappers geweest, maar is het nooit helemaal wat je wilt? Ben je op zoek naar dé hair stylist die al jouw haarwensen waar maakt? De kapper die wél begrijpt wat jouw haar nodig heeft? Zoek dan niet verder: Jet Setters staat voor je klaar! Op basis van professioneel advies, ervaring, vakmanschap, en vooral jouw wensen, geven wij je haar precies de zorg die het nodig heeft en jou het kapsel dat het beste bij je past. Als hair stylists zijn wij op de hoogte van de laatste trends, maar wij weten ook dat de laatste trends niet altijd voor iedereen de ideale oplossing zijn. Daarom overleggen we altijd eerst uitgebreid met jou, voordat we aan de slag gaan. Zo is iedereen verzekerd van een bevredigend resultaat.

 

De hair stylist die geeft om je haar

Bij Jet Setters vinden we het belangrijk dat je de tijd neemt voor jezelf, en daarom maken wij tijd voor jou. Met een lekkere kop koffie of thee overleggen we eerst wat jij het liefste wil en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Wil je graag iets hips en nieuws uitproberen? Of wil je liever je oude, vertrouwde kapsel, maar dan nog mooier? Bij ons ben je in uitstekende handen. Onze hair stylist geeft je persoonlijk advies en zorgt ervoor dat je met een stralende lach en een uniek, eigen kapsel de salon weer verlaat. Bevalt je kapsel en heb je genoten van de behandeling? Maak dan snel een nieuwe afspraak! Vaste klanten krijgen bij ons namelijk korting: hoe sneller je een nieuwe afspraak maakt, hoe hoger je korting. Word vaste klant, laat regelmatig je haar verwennen en bespaar tot wel 30%!

Jouw haar, jouw wensen

Wij weten als geen ander dat je haar veel zegt over wie je bent. Je kapsel bepaalt een groot deel van je uitstraling. Wij helpen je graag het beste uit jezelf en uit je haar te halen. Daarbij blijven jouw wensen en voorkeuren natuurlijk leidend. Ben je benieuwd wat we je kunnen bieden aan inspiratie en verzorging? Maak dan eenvoudig online of telefonisch een afspraak en kom een keer langs in de salon. Van knippen tot kleuren en van straighten tot conditionen: wij bieden hoogwaardige behandelingen, waarmee we je haar precies geven wat het nodig heeft. En jou ook!

Een goed kapsel is erg belangrijk voor gamers omdat ze veel tijd met hun vrienden doorbrengen. Nu spelen spelers liever bij het online casino Legjobbkaszinok.net. Om meer plezier te beleven aan het spelen van gokautomaten, kunt u profiteren van de aantrekkelijke bonusprogramma’s die door goksites worden aangeboden. Gedetailleerde bonusbeschrijvingen stellen spelers in staat een volledig beeld te krijgen van de functies en inzetvereisten. Beoordelingen van specifieke aanbiedingen helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!