Kapper Amersfoort zondag

Ben je op zoek naar een kapper met ruime openingstijden in het weekend? Maak kennis met Jet Setters! Wij zijn een kapper in Amersfoort en op zondag ook gewoon geopend. Handig voor als je doordeweeks minder tijd hebt. Naast zondag en zaterdag, zijn we ook doordeweeks geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, waarvan de laatste twee koopavonden.

Een kapsel dat jouw uitstraling nog meer versterkt

Bij Jet Setters kun je terecht voor een groot aantal kappersbehandelingen. We werken met een team van enthousiaste hairstylisten die hun hart verloren hebben aan het kappersvak. Iedereen beschikt over de nodige kennis en kunde. Zij kunnen je uitstekend adviseren over welk kapsel jou het beste staat. Hierbij houden ze rekening met je gezichtsvorm en de huidige trends. Natuurlijk wordt er ook naar jouw eigen wensen en ideeën geluisterd, deze staan centraal tijdens de behandeling. Het doel is dat jij tevreden onze salon verlaat met een kapsel dat bij jou past. Een kapsel die jouw uitstraling nog meer versterkt.

Onze sterke punten

Een kapper in Amersfoort die op zondag geopend is, is natuurlijk niet ons enige sterke punt. Wat ons verder kenmerkt, is de fijne sfeer in ons salon. We willen dat jij je ongedwongen en welkom bij ons voelt, zodat je ontspannen de behandeling kunt ondergaan. Even weg uit de drukte van het dagelijks leven. Een momentje voor jezelf vind je bij Jet Setters.

Maak online een afspraak

Maak kennis met Jet Setters! Een goede kapper in Amersfoort, geopend op zondag en doordeweeks. Bekijk onze website voor een overzicht van al onze openingstijden. Maak nu een afspraak online via onze website. Tot snel!

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!