Jouw nieuwe favoriete kapper in Amersfoort

We zijn niet de enige kapper in Amersfoort, maar wel verreweg de beste en de leukste. Jet Setters heeft alles te bieden wat jij en je haar nodig hebben: zorg, ontspanning, wellness, professionele styling, en dat alles in een heerlijk ontspannen, ongedwongen sfeer. Onze kappers staan voor je klaar met persoonlijk advies dat wordt gebaseerd op jouw eigen wensen en voorkeuren. Want wij zijn pas tevreden als jij helemaal gelukkig bent! Kom dus een keer bij ons langs, neem een lekkere kop thee of koffie en vertel ons hoe jouw ideale kapsel eruit moet zien. Wij gebruiken dan onze ervaring en ons vakmanschap om jou het kapsel te geven dat het beste bij jou past.

 

Niet zomaar een kapper in Amersfoort

Wij zijn geen kapsalon waar je even gauw tussen de boodschappen door binnen rent en binnen een kwartier weer buiten staat. Bij ons staat persoonlijke aandacht en vakwerk centraal. Wij nemen de tijd voor je, zodat jij ook de tijd voor jezelf kunt nemen. Aarzel vooral niet om op je vrije dag bij ons langs te komen: Jet Setters staat voor wellness, verzorging en persoonlijk advies. Wij horen graag wat jij belangrijk vindt aan je kapsel. Wat wil je uitstralen? Wat past het beste bij jou? Samen gaan we op zoek naar de behandeling en de styling die jou het beste uit laat komen. En daar nemen we graag de tijd voor. Dat maakt ons tot de beste kapper, in Amersfoort Centrum en verre omstreken.

Voor ieder wat wils

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we verschillende soorten behandelingen. Ieders haar, ieders gezicht en ieders gewenste uitstraling is anders. Dat weten wij als geen ander. Ga je voor stoer, elegant, jeugdig, hip, of een mengeling van dat alles? Wij denken met je mee en adviseren je over de laatste trends, klassieke coups en wat jouw gezicht het beste uit doet komen. Wij bieden dus voor ieder wat wils! Wist je bijvoorbeeld dat

 

  • …we zowel dames en heren, als kinderen knippen?
  • …je bij ons terecht kunt voor allerlei verschillende kleur- en spoel behandelingen?
  • …we ook conditioning treatments verzorgen?
  • …we een open haard in de salon hebben?
  • …vaste klanten korting krijgen? Hoe sneller je een nieuwe afspraak maakt, hoe meer korting je krijgt!

 

Ben je dus nog op zoek naar een nieuwe kapper in Amersfoort Centrum? Maak bij ons een afspraak! De open haard is aan en de koffie staat klaar.

 

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!