Goede kapper Amersfoort

Een goede kapper in Amersfoort, waar vind ik die? Nou bij Jet Setters! In onze salon ben je van harte welkom voor een groot aantal kappersbehandelingen. Ons team bestaat uit enthousiaste hairstylisten die je graag van een professioneel advies voorzien. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Alleen even je coupe bijwerken of een geheel nieuw kapsel? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Wat ons een goede kapper in Amersfoort maakt

Jet Setters, opgericht door Jet Daniels, is een goede kapper in Amersfoort waar je in een prettige en ongedwongen sfeer je haar kunt laten knippen, kleuren of stylen. We streven naar een goede service en professionaliteit, waarbij jouw wensen centraal staan. Uiteraard geven we je ook graag advies, gebaseerd op jouw gezichtsvorm, wensen en de laatste trends. Onze hairstylisten stellen je op je gemak waardoor je zonder twijfel de behandeling ondergaat. We willen namelijk dat je stralend de deur uitloopt, met een kapsel dat jou het best past en waar jij je goed bij voelt. Iedereen is welkom bij Jet Setters, van jong tot oud.

Professionele producten van goede merken

Op het gebied van kleuren, stylen en verzorging maken we gebruik van professionele producten van de merken Wella Professionals, EVO en Philip Kingsley. Innovatieve producten die het haar de verzorging geeft die het nodig heeft.

Zelf ervaren?

Jet Setters is met haar prettige sfeer en uitstraling een kapsalon waar je je welkom voelt. Bij ons combineer je het nuttige met het aangename. Je haar laten knippen en tegelijkertijd een ontspannen moment voor jezelf. Zelf ervaren? Maak nu afspraak via onze website!

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!