De bob en al haar varianten zijn helemaal hot! De laatste tijd zijn er veel mensen die kiezen voor dit model. Maar voor welke look kies jij nou? Hieronder leggen wij uit welke boblijn varianten er zijn en welke bij jou past.

Een korte bob

 

Een lob
blog-1-2
Een A-lijn bob

blog-1-0

Steil en op één lengte

Als je van jezelf al steil haar hebt en je het graag zo houdt, laat dan je haar op één lengte en vraag om een botgeknipte bob (of lob natuurlijk, de langere variant). Om het eventueel nog wat specialer te maken, laat dan een rechte pony knippen. Wel even aan je stylist vragen of dit bij jouw gezicht past!

blog-1-3

Slag in het haar

Heb jij een slag in je haar? Ga dan voor een bob op kinlengte! Ook leuk met wat meer lagen in het haar voor een speelser effect. Draag je haar in een zijscheiding voor de finishing touch. Mocht het nog too much zijn, ga dan eerst voor een A-lijn waarbij de voorlengtes nog 5 tot 10cm onder je kin vallen.

blog-1-4

Krullen

Heb jij een volle bos krullen? Een bob kan jou ook echt fantastisch staan! Er zijn veel opties voor een mooie coupe, maar wij zijn fan van veel lagen en met de krul mee knippen. Hierdoor komen je krullen nog mooier uit en zal je een ‘bolletje’ krijgen. We love it!(Leg wel goed uit aan je stylist hoe lang het uiteindelijk moet zijn, aangezien je haar met lagen altijd nog verder in zal krullen).

blog-1-5

Verschillende lagen

Is jou haar nu al geknipt in een model met verschillende lagen? Kies dan voor een subtiele A-lijn bob. Het beste en mooiste effect heb je dan als je de kortere lagen op deze lengte houdt en je de langere lagen wat dichterbij je korte lagen brengt.

blog-1-6

Lange lagen

Als je nog twijfelt over het knippen van een bob, begin dan gewoon rustig aan door een lob te laten knippen. Voor net een wat rommeliger effect kan je hier lange lagen in laten knippen en een lange lok zal het model helemaal af maken!

blog-1-7

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een afspraak met onze online agenda

Klik hier om online een afspraak te maken

 

Deel dit artikel