Al een lange tijd staan de balayage en de highlights boven aan de lijst met kleurtrends. Nu is er weliswaar een nieuwe kleurtrend opgedoken: Jet Black. Ben jij klaar met alle licht effecten en echt een donker type? Of zou je gewoon eens wat anders willen proberen? Dan is de Jet Black haarkleur echt iets voor jou.

Je zou denken dat Jet Black een echte wintertrend is door de diepe en donkere tint, maar deze haartrend kan je het hele jaar door dragen. Veel celebrity’s dragen deze trend ook het hele jaar door. Neem een voorbeeld aan de zusjes Kardashian en Jenner, zij hebben van nature donker haar en geven af en toe net een ander tintje aan hun donkere lokken. En Bella Hadid, zij is van nature blond maar is ook bewust voor deze donkere trend gegaan. De kleur straalt dan ook kracht uit, wat heel goed kan werken. Maar pas op, hij is niet voor iedereen weg gelegd.

Ben jij geïnteresseerd in de Jet Black haarkleur? Laat je goed adviseren door een van onze kappers/kleurspecialisten. Als je van blond naar zwart wilt gaan is dat bijvoorbeeld een heel proces. Maar het vereist ook onderhoud, je wilt natuurlijk niet dat je binnen no time van je prachtige kleur af bent, gebruik bijvoorbeeld de Fabuloso van EVO om je kleur bij te houden. Ook zijn er nog wat variaties waarmee gespeeld kan worden. Wil je meer diepte in je haar? Laat dan bijvoorbeeld je aanzet donkerder kleuren voor een diepere inkijk. Of voeg een violet of blauwe tint toe om je kleur echt te rocken!

 

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een afspraak met onze online agenda

Klik hier om online een afspraak te maken

Deel dit artikel