Roosje

Roosje

Roosje

Junior Stylist

Ik ben Roosje, 30 jaar en werk sinds november 2017 bij Jet Setters.

Ik heb bij Jet Setters in de salon een ontzettend gave kans gekregen om mij te ontwikkelen als kapster.  In 2016 ben ik begonnen met de opleiding voor haarstylist omdat ik het een ontzettend leuk vak vind en omdat ik graag creatief bezig ben. Al snel merkte ik dat ik nog meer plezier had in het vak dan ik had verwacht. Jet bood mij aan om een paar keer mee te kijken op de trainingsavonden en af en toe een dagje in de salon. Van het een kwam het ander en nu ben ik twee dagen in de week te vinden als Junior Stylist.

Ik leer de fijne kneepjes van het vak op de trainingsavonden van Jet en cursussen. Daarbij heb ik hele fijne collega’s die me bijstaan en begeleiden. Ik hoop nog veel meer te leren op dit vakgebied. Wat ik vooral uitdagend vind aan het kappersvak is dat je op veel fronten bezig bent. Aan de ene kant is het echt mensenwerk. Je ontmoet allerlei verschillende mensen met ieder een eigen karakter. Aan de andere kant werk je met allerlei verschillende technieken en probeer je zo goed mogelijk maatwerk te leveren.

Inmiddels heb de opleiding afgerond en knip ik mee in de salon voor een speciaal tarief. Voorlopig nog alleen dames, maar de trainingen voor mannen knippen zijn in volle gang. Mocht je graag door mij geknipt worden dan kan je dit aangeven in het online afsprakensysteem of met een belletje naar de salon.

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!

 

Trend alert: Jet Black

Al een lange tijd staan de balayage en de highlights boven aan de lijst met kleurtrends. Nu is er weliswaar een nieuwe kleurtrend opgedoken: Jet Black. Ben jij klaar met alle licht effecten en echt een donker type? Of zou je gewoon eens wat anders willen proberen?…