Ons Jet Setters team

Jet Setters staat voor een prettige ongedwongen sfeer met best mogelijke verzorging. Onze stylisten geven je professioneel advies en verzorgen een kapsel dat het beste bij je past. Een afspraak bij ons team is een momentje voor je zelf. Even uit de alledaagse hectiek en genieten van een verse kop koffie of thee. Kom langs en ervaar het zelf!

Lees de profielen van ons team. Per stylist kunt u een afspraak online maken!

Jet

Nu alweer ruim 10 jaar geleden ben ik op deze unieke plek in Amersfoort de kapsalon begonnen. Met ruim 18 jaar ervaring…

Chermaine

Nadat ik klaar was met mijn havo-opleiding, wilde ik eigenlijk maar één ding, de beste haarstyliste worden! Zolang ik mij kan…

Emma

Wat ik erg leuk vind, is dat ik me hier kan ontwikkelen en dat er elk jaar een aantal cursussen worden gedaan. Hier doe ik veel inspiratie…

Meneer Pip Jansen

Onze kleine huisvriend maakt deel uit van ons sfeer makende team, je hoort hem niet…

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!

 

Krullen knippen en verzorgen

Krullen zijn er in allerlei soorten en maten: daarom verdienen ze de beste verzorging en kniptechnieken! Of je een lichte slag hebt of een fijne krul, je wilt ze natuurlijk het beste laten uitkomen. In onze salon kijken we met veel zorg & aandacht naar het type...