Het nieuwe jaar is alweer begonnen. Tijd voor wat nieuwe haar trends voor mannen en wie weet voor jou een nieuwe coupe. De trend van de nonchalante lokken zet door deze winter. Alleen gaan we nu voor voller en langer haar. De zijkanten van de kapsels waren tot nu toe redelijk kort, maar dat gaat ook veranderen.

Nog langer haar? Dan hoef ik er zeker niks aan te doen? Je wilt verzorgd haar met genoeg volume, dus stylen maar! Mijn tips: Gebruik een versteviging voordat je je haar föhnt (Mister Fantastic, EVO). Als het helemaal droog is style je het af met een goede wax of clay (Box ‘o Bollox of Cassius Clay, EVO). Maar wel met mate, je wilt natuurlijk niet dat het in z’n geheel weer instort. Wil je extra stevigheid aan de aanzet? Gebruik dan een beetje volumepoeder (Haze, EVO). Deze producten zijn allemaal bij ons in de salon te verkrijgen.

Hieronder heb ik wat inspiratie voor jullie. Bevalt je iets wat een stuk langer is dan je eigen haar? Laat het groeien maar kom wel regelmatig naar de kapper om je haar in model te houden!

 
En voor de echte diehards onder ons:

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een afspraak met onze online agenda

Klik hier om online een afspraak te maken

Deel dit artikel