Manon

Manon

Manon

Top Stylist

Hoi ik ben Manon en stel mij graag even aan jullie voor. Al bijna 20 jaar ben ik werkzaam in het kappersvak en nog elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk toe. Wat mijn werk zo leuk maakt? Vooral de gesprekken die ik met klanten voer, de creativiteit die ik kwijt kan en de mogelijkheid om met de mooiste producten te werken.

Sinds 1 augustus ben ik werkzaam bij Jet Setters en ben ik ontzettend blij dat ik in zo’n leuke kapsalon werk. Mijn collega’s zijn geweldig en samen vormen we een fijn team. En dan mag ik ook nog eens werken in de mooie Amersfoortse binnenstad!

Ik werk op dinsdag, donderdag overdag en in de avond en op de zaterdag. Ik kijk er naar uit om je bij Jet Setters te zien.

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!

 

Krullen knippen en verzorgen

Krullen zijn er in allerlei soorten en maten: daarom verdienen ze de beste verzorging en kniptechnieken! Of je een lichte slag hebt of een fijne krul, je wilt ze natuurlijk het beste laten uitkomen. In onze salon kijken we met veel zorg & aandacht naar het type...