Krullen zijn er in allerlei soorten en maten: daarom verdienen ze de beste verzorging en kniptechnieken! Of je een lichte slag hebt of een fijne krul, je wilt ze natuurlijk het beste laten uitkomen. In onze salon kijken we met veel zorg & aandacht naar het type krul en hoe we deze het beste kunnen knippen, zodat je krullen op hun mooist naar voren komen.

Knippen

Dit doen wij door middel van verschillende kniptechnieken. De meest voorkomende is de DevaCut techniek. Bij deze techniek is het van belang dat je met schoon en droog haar naar onze salon komt, aangezien het haar droog en in natuurlijke valling wordt geknipt. We volgen elke krul en knippen deze dan stuk voor stuk. Dit heeft als grote voordeel dat je stijlere plukken op deze manier gelijk krijgt met de lengte van je krul, zodat je kapsel mooi in vorm valt.

Verzorgen

Na het knippen wassen en verzorgen wij je haar met hoogwaardige producten. In onze salon werken wij met de Evo Curl lijn. Deze verzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor krullen; van licht golvend haar tot spiraalvormige krullen. In deze lijn zitten twee soorten shampoo: een diep reinigende variant en een co-wash. Hiermee kunnen we dus perfect aansluiten op wat jouw haar nodig heeft. Na het wassen van het haar bieden wij een speciale, diep verzorging treatment aan voor krullen. Deze treatment zorgt voor hydratatie en herstel van droge krullen, terwijl het je eigen krulpatroon behoudt.

Styling

Na het uitspoelen van deze behandeling gebruiken wij vervolgens nog een speciale balsem en zorgen wij ervoor dat je haar langzaam in model wordt gedroogd. Hierbij kan je kiezen voor droging door middel van een diffuser, maar ook beschikken wij over een luxe droogkap.

Wij bieden een volledige behandeling van knippen, verzorgen en stylen aan in onze salon voor €75,-. Kies hiervoor bij het boeken van je afspraak voor Krullen Knippen + Treatment en tot snel!

Deel dit artikel