De kleurtrends van deze winter zullen nog verder door blijven gaan tot in het voorjaar van 2016. Misschien omdat deze kleuren gewoon echt awesome zijn! Houd jij er van om van haarkleur te wisselen? Dat is geen probleem! Zo kan je de meeste kleurtrends mee pakken en ook nog per seizoen je haarkleur aanpassen aan je huidtint op dat moment. Dus kies jij voor natuurlijk, een pittig kleurtje, warm of koel? Hieronder een paar voorbeelden van de trends op dit moment.

 

De ‘uitgroei’

Ook zal de ‘uitgroei’ nog een trend blijven dit voorjaar. Deze heb je in verschillende vormen: Echt een uitgroei die langzaam overloopt in de kleur van je punten, of wat meer richting de balayage-techniek. Tegenwoordig mag je namelijk je uitgroei wel waarderen, meestal is jouw eigen haarkleur zo gek nog niet. (Lees in het volgende stukje meer over de balayage).

 

blog-2-0 blog-2-1

De balayage

Balayage geeft een sun-kissed en dus natuurlijk effect aan je haarkleur. Het grote voordeel hier van is dat je amper een uitgroei hebt. Het franse woord balayage betekent ‘veeg’ of ‘verven’. De kleur wordt dan ook aangebracht door een ‘veeg’ aan de oppervlakte van het haar aan te brengen. Hierdoor blijft de kleuring zacht en subtiel, ideaal voor mensen die net even wat anders willen.

 

blog-2-2 blog-2-3

Platina

Wil je echt een stukje blonder? Mag het allemaal wel wat heftiger? Ga dan voor platina! Witter dan wit en het liefst met een mooie as-tint er in. Kort koppie? Dan maakt het je kapsel nog hotter! Belangrijk: overleg met je stylist of deze kleur wel bij je past in verband met de teint van je gezicht.

 

blog-2-4 blog-2-5

 

Ronze/Strawberry blonde

Koper blijft één van onze favorieten en al helemaal als het gaat om rosé koper! Ronze is meer voor de roodharigen onder ons die een subtiel kleurtje willen hebben. Een mix van zachtroze tot bruin, perfect voor een beetje afwisseling (zie eerste plaatje). Strawberry blonde is toch meer voor onze blonde types die graag eens wat anders uit willen proberen. Helemaal gaaf in de ombre/balayage stijl!

 

blog-2-6 blog-2-7

 

Electric auburn

Is jouw natuurlijke haarkleur bruin? Tijd voor wat anders? Kies dan voor electric auburn. Laat een warme ondertoon aan je kleur toevoegen en je loopt met één van de voorjaarstrends! Highlights zijn nergens voor nodig, maar vind je dit zelf mooi, dan kan je er het beste een paar laten zetten uit de losse hand.

 

blog-2-8 blog-2-9

 

 

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een afspraak met onze online agenda

Klik hier om online een afsrpaak te maken

 

Deel dit artikel