Jet

Jet Daniels

Jet Daniels

Eigenaresse

Nu alweer bijna 15 jaar geleden ben ik op deze unieke plek in Amersfoort de kapsalon begonnen. Met ruim 24 jaar ervaring in het kappersvak, vind ik het oprecht een uitdaging om in deze mooie omgeving een goed lopend bedrijf neer te zetten. Ik raak bij 35 al de tel kwijt als het gaat om kappers in de binnenstad. Dus wat maakt Jet Setters nou zo uniek? Ik kan u vertellen dat de prettige ongedwongen sfeer, uitstraling, goede service en professionaliteit zeer letterlijk wordt genomen. Het werken met eerlijke geconcentreerde producten, zoals EVO en Naturica, die door kappers zijn gemaakt, zorgen er voor dat onze stylisten hun creativiteit in hun werk  goed kunnen vormgeven.

Met elkaar delen we wekelijks creatieve uitwisselingen op modellen, trainen we de nieuwste trends en zorgen dat onze assistenten zeer goed opgeleid worden.

Ook vinden we het belangrijk dat de klant een bezoek aan de kapper ervaart als een stukje ontspanning; eventjes weg uit alle drukte en hectiek. Met onze verse thee en koffie kunt u genieten voor de openhaard met uitsluitend exclusieve tijdschriften.

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Dan heet ik u van harte welkom.

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!

 

Krullen knippen en verzorgen

Krullen zijn er in allerlei soorten en maten: daarom verdienen ze de beste verzorging en kniptechnieken! Of je een lichte slag hebt of een fijne krul, je wilt ze natuurlijk het beste laten uitkomen. In onze salon kijken we met veel zorg & aandacht naar het type...