Jet

Jet Daniels

Jet Daniels

Eigenaresse

Nu alweer ruim 10 jaar geleden ben ik op deze unieke plek in Amersfoort de kapsalon begonnen. Met ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak, vind ik het oprecht een uitdaging om in deze mooie omgeving een goed lopend bedrijf neer te zetten. Ik raak bij 35 al de tel kwijt als het gaat om kappers in de binnenstad. Dus wat maakt Jet Setters nou zo uniek? Ik kan u vertellen dat de prettige ongedwongen sfeer, uitstraling, goede service en professionaliteit zeer letterlijk wordt genomen. Het werken met eerlijke geconcentreerde producten, zoals EVO, die door kappers zijn gemaakt, zorgen er voor dat onze stylisten hun creatieve werk goed kunnen vormgeven.

Met elkaar delen we wekelijks creatieve uitwisselingen op modellen, trainen we de nieuwste trends en zorgen dat onze assistenten zeer goed opgeleid worden.

Ook vinden we het belangrijk dat de klant een bezoek aan de kapper ervaart als een stukje ontspanning; eventjes weg uit alle drukte en hectiek. Met onze verse thee en koffie kunt u genieten voor de openhaard met uitsluitend exclusieve tijdschriften.

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt? Dan heet ik u van harte welkom.

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!

 

Trend alert: Jet Black

Al een lange tijd staan de balayage en de highlights boven aan de lijst met kleurtrends. Nu is er weliswaar een nieuwe kleurtrend opgedoken: Jet Black. Ben jij klaar met alle licht effecten en echt een donker type? Of zou je gewoon eens wat anders willen proberen?…