Het is nu echt herfst waarbij we dan in Nederland ‘gezellig’ weer hebben. Als je naar buiten kijkt wil je het liefst met een knusse deken en een warm drankje op de bank kruipen. Gelukkig zijn er styling trends naar voren gekomen bij de Fashionweek! Onze overzicht van haartrends winter 2017/2018 kunnen je helpen om toch nog trendy de deur uit te gaan!

Haartrend # 1 – De lage paardenstaart

Dit is toch wel de makkelijkste trend voor deze winter. Alles vast, geen haar dat in je gezicht waait en je bent in de meeste gevallen snel klaar. Voor de meest simpele en elegante versie heb je enkel een borstel en een elastiekje nodig. Als jij je creativiteit een beetje de ruimte geeft zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

pony haartrend winter 2017/2018

Haartrend # 2 – Relaxte wet look

Het is soms even zoeken maar deze trend kan worden toegepast bij kort en lang haar. Je draagt het haar losjes, alsof je het haar handdoekdroog hebt gemaakt en het snel met de kam in model hebt gebracht. Je creëert deze look door je haar droog in model te stylen. Vervolgens breng je met je handen op de bovenste haren een beetje mousse aan (Weatherproof Styling Froth van Philip Kingsley). Deze droog je niet met de föhn, maar laat je aan de lucht drogen. Vervolgens kan je voor extra shine een haarlak of gel aanbrengen (Weatherproof Hairspray van Philip Kingsley of de Gangsta Grip van EVO). Als laatste ga je met je vingers door het haar zodat de haren lekker nonchalant vallen in de richting die jij wilt.

Haartrend # 3 – Vlechtwerk

Vlechten blijven hot. Lekker makkelijk want je haar blijft op zijn plek als je door de wind moet fietsen of lopen. Combineer het vlechtwerk met een lage paardenstaart of ga voor twee of meer sportieve strakke vlechten die helemaal doorlopen tot in de punten van je haar. Ben je zelf niet handig met vlechten? Vraag een vriendin om je te helpen of breng een bezoekje aan de salon.

Haartrend # 4 – Haarbanden

Hoe fijn! Heb je door de wind of regen een ‘bad hair day’? Verbloem het door een leuke haarband. Je ziet ze in alle kleuren en formaten.Je kunt met de haarband je wilde haren naar achter gooien. Laat de wind voor je werken als je een frisse neus haalt door beetje texturizing spray (Salty Dog van EVO) toe te voegen aan je haar. Je haar krijgt hierdoor meer natuurlijk volume en body. Geen windhoos die jou nog iets kan maken deze herfst.

Haartrend # 5 – Grunge

“Loose hair, don’t care”. Natuurlijk vallend haar is een van de sleutelelementen deze herfst en winter en dit past helemaal in de grungestijl. Het haar moet niet te zacht of glad zijn. Hier komt onze texturespray van EVO weer handig van pas. Steek je haar losjes op in één knot of twee knotten, gooi het in een rommelige lage staart of draag het losjes langs je gezicht…klaar! Heeft jouw haar een eigen wil? Omarm deze trend en fiets een extra rondje door regen en wind… Niet vergeten om je mascara even bij te werken als je bent gearriveerd. 😉

Geïnspireerd geraakt?

Maak dan een afspraak met onze online agenda

Klik hier om online een afspraak te maken

Deel dit artikel