Charlotte

Charlotte

Charlotte

All round hairstylist

Hi! Ik ben Charlotte, 29 jaar en sinds vorig jaar werkzaam bij Jet Setters. Na wat jaren actief geweest te zijn in allerlei verschillende vakgebieden, heb ik een paar jaar geleden toch de keuze gemaakt om mijn hart te volgen en ben omgeschoold tot haarstylist! 

Ik ben graag creatief bezig en werken met haar is voor mij echt een passie en een inspiratie. Het kappersvak trekt mij aan omdat het heel sociaal is en je veel verschillende mensen ontmoet. Ik vind het super als mensen tevreden de salon verlaten.

Het team van Jet Setters is divers, gezellig en zorgt altijd voor dat extra beetje aandacht. Ik hoop jullie graag snel te ontmoeten in de salon!

Maak nu een afspraak!

 

Korting voor onze trouwe klanten bij direct maken van volgende afspraak: 3 weken = 30% korting | 4 weken = 20% korting |
5 weken = 10% korting | 6 weken = 5% korting.

Let op! Op zondag geldt er een toeslag van €4.50 euro, alleen op het knippen!

 

Krullen knippen en verzorgen

Krullen zijn er in allerlei soorten en maten: daarom verdienen ze de beste verzorging en kniptechnieken! Of je een lichte slag hebt of een fijne krul, je wilt ze natuurlijk het beste laten uitkomen. In onze salon kijken we met veel zorg & aandacht naar het type...